Pakje Kunst in Bussum

Pakje Kunst in het Gooi bij 'Het Hoofdkantoor'

In de Conceptstore Het Hoofdkantoor staat vanaf eind augustus 2019 een Pakje Kunst automaat. Zij bestaan dan 5 jaar! Een leuker startmoment voor Pakje Kunst is niet te bedenken.

Anthèl Reijnders ( grafisch ontwerper & kunstenaar) heeft Pakje Kunst in Deventer gezien en was meteen enthousiast.  Ze hoefde ook niet lang te zoeken naar een locatie, want Angèle Duijnstee, eigenaar van de Conceptstore Het Hoofdkantoor, deelde haar interesse en bood een mooie plek.

 

Je kunt bij de conceptstore terecht voor de laatste trends op woongebied, een origineel cadeautje, lichtadvies, een flexwerkplek of een lekkere cappuccino, en nu dus ook voor een Pakje Kunst.

 

De officiële opening van de Pakje Kunst automaat is 5 oktober 2019 ,

van 15.00 tot 16.00 uur. Er zijn dan ook originele werken van de kunstenaars te zien en de kunstenaars zullen zelf aanwezig zijn. 

.

Neem wel genoeg 2 Euro muntstukken mee, want je wil natuurlijk graag een verrassend-kunstwerk trekken of twee!

 

De kunstenaars die Anthèl heeft benaderd komen zelf ook met aanvullende ideeën voor in de toekomst.  We proberen er op te letten dat er voldoende divers werk wordt aangeboden. Niet alleen schilderijtjes, maar ook 3D kunstwerkjes. Er komen alweer nieuwe aanmeldingen. Eerst willen we de opzet in goede banen leiden, daarna komt er weer tijd vrij om de kring uit te breiden.

 

Locatie

Conceptstore Het hoofdkantoor

Herenstraat 24, 1406PE  Bussum (op de hoek van de Spiegelstraat.)

 

Beheer

Kom je uit de Gooi- en Vechtstreek en ben je professioneel kunstenaar, dan kun je meedoen met Pakje Kunst. Stuur een email met je tel. èn website, naar Anthèl Reijnders. info@vanthel.nl

Pakje Kunst