Pakje Kunst in Bussum

Pakje Kunst in het Gooi bij 'Het Hoofdkantoor'

 

In de Conceptstore Het Hoofdkantoor staat sinds eind 2019 een Pakje Kunst automaat.

​Anthèl Reijnders ( grafisch ontwerper & kunstenaar bij Vanthel) heeft Pakje Kunst in Deventer gezien en was meteen enthousiast.  Ze hoefde ook niet lang te zoeken naar een locatie, want Angèle Duijnstee, eigenaar van de Conceptstore Het Hoofdkantoor, deelde haar interesse en bood deze mooie plek. 

 

Je kunt bij de conceptstore terecht voor de laatste trends op woongebied, een origineel cadeautje, lichtadvies, een flexwerkplek of een lekkere cappuccino, en nu dus ook voor een Pakje Kunst.

De officiële opening van de Pakje Kunst automaat was een succes, waarbij de burgemeester van Gooise Meren, Han ter Heegde, het eerste Pakje Kunst trok. Hij is ook bij de betreffende kunstenaar langs gegaan, die dat enorm heeft gewaardeerd.

Pakje Kunst Bussum was al te zien op GooiTV en bij TV Noord-Holland. Daarnaast stond Pakje Kunst in Bussum op de Art Fair, de Kerstmarkt en bij de atelierroute. Natuurlijk doen we graag aan bijzondere acties mee, maar standaard vindt je Pakje Kunst altijd in de Herenstraat bij Het Hoofdkantoor. 

De kunstenaars die Anthèl heeft benaderd komen zelf ook met aanvullende ideeën voor in de toekomst.  We proberen er op te letten dat er voldoende divers werk wordt aangeboden. Niet alleen kunstschilders, maar ook 3D kunstwerken en andere kunstvormen. We merken in de feedback dat deze variatie wordt gewaardeerd, en dat willen we bewaken.

Locatie

Conceptstore Het hoofdkantoor

Herenstraat 24, 1406PE  Bussum (op de hoek van de Spiegelstraat.)

Beheer

Kom je uit de Gooi- en Vechtstreek en ben je professioneel kunstenaar, dan kun je meedoen met Pakje Kunst. Stuur een email met je tel. èn website, naar Anthèl Reijnders. info@vanthel.nl

Pakje Kunst