top of page
Pakje Kunst in Amersfoort

Locatie
 

Op initiatief van Nadja Willems is de Pakje Kunst automaat naar Amersfoort gekomen. Nadja Willems is de beheerder en de automaat heeft voor haar een speciale betekenis.

“Deze specifieke automaat heeft mijn opa Piet gemaakt. Hij had in de jaren 50-70 een automatenfabriek en maakte dus sigarettenautomaten. Helaas is mijn opa vrij vroeg overleden en heb ik geen echte actieve herinneringen meer aan hem. Maar op deze manier ben ik toch dagelijks met hem bezig.  Op het moment dat Pakje Kunst werd opgericht was ik direct gecharmeerd van het concept. Ik heb me toen ook meteen als kunstenaar opgegeven om mee te doen. Dat ik nu eigenaar en beheerder ben worden van dit specifieke apparaat betekent veel voor mij.”

 

De afgelopen periode is Nadja druk bezig geweest met het vinden van geschikte kunstenaars die hun werk als een soort klein visitekaartje in de automaat willen hebben. 

Wilt u ook eens een klein kunstwerkje trekken?, de Pakje Kunst Automaat staat vanaf 8 december bij het Kade Café, Eemplein 75 in Amersfoort. Beheer
Nadja Willems is de beheerder in Amersfoort. Ben jij een kunstenaar uit één van de volgende gemeenten, Amersfoort, Baarn, Soest, Woudenberg, Nijkerk en Leusden, dan kan jij je bij Nadja melden.

IMG_20221111_101507.jpg
bottom of page