top of page
Pakje Kunst in Veghel

De locatie

Noordkade Veghel, een bruisend centrum in het hart van de Meierij waar kunst & cultuur, food & leisure  met elkaar verstrengeld zijn.

 

Op deze plek werd in 1915 door de boerencoöperatie CHV de grootste mengvoederfabriek in gebruik genomen. Honderd jaar later is het terrein omgetoverd tot een bruisende hotspot .Waar ooit boerenbedrijven de handen ineen sloegen vindt nu samenwerking plaats op een ontmoetingsplek tussen kunst, cultuur en food. In de oude fabriekshallen van weleer treden nu artiesten op, worden exposities georganiseerd ontstaan heerlijke culinaire creaties en komen mensen samen om te ontmoeten, te winkelen en te beleven.

 

De Compagnie brengt professionele kunst naar de Noordkade, organiseert exposities, lezingen, bijzondere kunstproducties en beheert de Fabriekswinkel. 

Vanaf 10 december 2022 heeft Pakje Kunst zijn plek gevonden op deze prachtige locatie. 

De automaat kunt u vinden in het café de Afzakkerij,  alle dagen geopend. 

 

Beheer

Regiobeheerder is Jose van Uden.

 

Heb je interesse om mee te doen en woon je in één van de volgende gemeenten (Bernheze, Boekel, Boxtel, Land van Cuijk, 's-Hertogenbosch, Heusden, Maashorst, Meierijstad, Oss, Sint-Michielsgestel, Vught), stuur dan een email naar José van Uden.

Afbeelding1.jpg
bottom of page