top of page

Pakje Kunst in Laren

Locatie

De Groene Afslag is een multifunctionele ontmoetingsplek, waar het enthousiasme voor een duurzame toekomst centraal staat.

Alles wat wij hier koken, bouwen, verhuren en organiseren, staat in het teken van de groene ommezwaai. Wij laten zien dat verduurzamen makkelijker is dan je denkt. En vooral leuker. Je moet het alleen soms nét even weten. Net iets creatiefs zien wat zo aanstekelijk werkt dat jij ook een groen humeur krijgt. Net iets pienters ontdekken wat zo inspireert dat jij thuis ook klimaatslimme keuzes gaat maken.

Wees welkom. In ons dubbelduurzame restaurant, onze spectacirculaire werkruimtes, de cradle to cradle vergaderzalen, of bij één van onze sustainable events.

Tot snel op de groenste inspiratielocatie van Nederland. Elke dag van 09.00 tot 18.00 en in het weekend van 10.00 tot 18.00 uur. ‘s Avonds alleen open voor besloten partijen.

Amersfoortsestraatweg 117, 1251 AV Laren

Pakje Kunst in het Gooi

De officiële opening van de Pakje Kunst automaat was een succes, waarbij de burgemeester van Gooise Meren, Han ter Heegde, het eerste Pakje Kunst trok. Hij is ook bij de betreffende kunstenaar langs gegaan, die dat enorm hebben gewaardeerd.

Pakje Kunst Bussum was al te zien op GooiTV en bij TV Noord-Holland. Daarnaast stond Pakje Kunst Bussum op de Art Fair, de Kerstmarkt en bij de atelierroute. Natuurlijk doen we graag aan bijzondere acties mee. 

De kunstenaars die Anthèl heeft benaderd komen zelf ook met aanvullende ideeën voor in de toekomst.  We proberen er op te letten dat er voldoende divers werk wordt aangeboden. Niet alleen kunstschilders, maar ook 3D kunstwerken en andere kunstvormen. We merken in de feedback dat deze variatie wordt gewaardeerd, en dat willen we bewaken.

Beheer

Kom je uit de Gooi- en Vechtstreek en ben je professioneel kunstenaar, dan kun je meedoen met Pakje Kunst. Stuur een email met je tel. èn website, naar Ilse Valkenburg.

Groene Afslag.jpeg

Marion Kenter

Marjan Derksen

Mariska Luth

Simone Huy

Pieter Hogenbirk

Rob Schultheiss

Tineke Smith

Tiny de Graaf

Valentijn Zwanikken

oud-deelnemers

Carla Rump

Danny Tupang

Hetty Cramm

Marieke de Jong

Mattijs Wolthaus

Yasmine Enneking

Barbera Houwers

Mariel Bisschops

Marleen Leijsen

Natalie Hoogeveen

Lindsay Bekouw

Pietra Piet

bottom of page