top of page

Een Blog voor Pakje Kunst


In het verleden schreef ik eens in de twee maanden een nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen met betrekking tot Pakje Kunst in Nederland.

Helaas vond Wix het nodig om voor deze dienst geld te vragen en met de hoeveelheid volgers zou dit voor Pakje Kunst onbetaalbaar worden.


Vandaar deze blog


Informatie


Door ziek, zwak en misselijk van Meneer Visser zijn we niet in staat geweest om de inzendingen voor De MuseumKast op te nemen. Binnenkort gaan we daar weer mee aan de slag.


Pakje Kunst


ALMERE

De automaat in Almere krijgt een nieuwe plek. en wel bij Café bij 2, bij cultureel centrum De Voetnoot. Wanneer je een Pakje Kunst hebt getrokken kan je dit openen met een lekker koppie koffie of wat dan ook.TEXEL

Op Texel houdt de beheerder er mee op en zijn we nog steeds op zoek naar een vervanger voor de Kop van Noord-Holland. Dus, ben jij een inwoner van één de volgende gemeenten: Den Helder, Drechterland, Hollands Kroon, Medemblik, Opmeer, Schagen, Stede Broec, Texel en lijkt het je wat om Pakje Kunst in één van deze gemeenten op de kaart te zetten?

Neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@pakjekunst.com


Tot de volgende blog!75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page