top of page

Nieuws van Pakje Kunst #090224


  1. De MuseumKast

  2. Pakje Kunst in NL

  3. Valentijnsdag

  4. Abonneren op de BLOG?De MuseumKast

Meneer Visser heeft afgelopen week weer vijf ingestuurde werken besproken welke de komende weken op de facebookpagina van De MuseumKast en het YouTube-kanaal van Pakje Kunst gepubliceerd gaan worden.

De teller staat nu op 216 en we hebben alweer twee werken binnen die binnenkort weer door Meneer Visser besproken gaan worden. Er zijn dus nog twee plaatsen vrij. Dus ben jij een deelnemer van Pakje Kunst en heb je nog geen werk van maximaal 5x5 of 5x5x5 cm gedoneerd doe dat dan snel, want we gaan stoppen bij nummer 220! Stuur je werk naar De MuseumKast, Textielplein 86-15, 5046RL Tilburg.Pakje Kunst in NL


Almere

De automaat van Pakje Kunst Almere heeft een nieuwe plek gevonden bij Café op Twee, Stadhuisplein 2 Almere.


Leiden

Binnenkort start er in Leiden een pilot met een extra automaat op een verrassende plek. Hierover binnenkort meer.


Rotterdam

Dit jaar viert Diana van Wijk dat zij alweer vijf jaar het beheer van Pakje Kunst Rotterdam doet. Geen idee hoe ze dit jubileum gaat vieren, maar dat ze het gaat vieren staat wel vast. Ook dit wordt vervolgd!


Deventer

Bij boekhandel Praamstra is Kunstenaars op een Rij! weer gestart. iedere week acht nieuwe kunstenaars met een eigen rij vol werken. Praamstra is gevestigd aan de Lange Bisschopstraat 1 in Deventer.Valentijnsdag

Op 14 februari is het weer zover. Verras je geliefde(n) met een Pakje Kunst en verover hun/hen/hem/haar hart!
Abonneren op de BLOG?

Dat wordt nog even uitzoeken. Wie weet lukt dat in de nabije toekomst. Vooralsnog zal ik een melding en link maken op de Facebookpagina van Pakje Kunst.


73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentáře


bottom of page